2008-04-28

Djurgården - Ljungskile 2 - 1

Djurgården gjorde 1 - 0 i 13:e minuten genom Richard Jansson. I 71:a minuten kom förra matchens segerskytt Andreas Kristofferson in på planen efter att ha varit bänkad. Två minuter senare sköt han in 1 - 1. De sista 20 minuterna kopplade Ljungskile greppet och Järnkaminerna såg ut som förlorare, men då gjorde Sölve Ottesen 2 - 1 för Djurgården.

På övertid var Ljungskile ytterst nära att kvittera igen. Bollen sparkades bort av djurgårdare på mållinjen.

Slutresultat 2 - 1 till Djurgården. Stockholmsreportrarna på webbradion tyckte att Ljungskile var det bättre laget, men Djurgården tog vara på de få chanser man fick.//