2014-11-20

Kropps dam - RP Linköping 29 - 30 ( 15 - 19 )

Ikväll mötte Kropps dam Bottenlaget RP Linköping hemma i Agnebergshallen. Tyvärr var laget långt ifrån att kännas igen från de senaste hemmamatcherna. Försvaret läckte stundtals som ett såll.
Kropps började med Sofie Börjesson i målet men hon fick inte stor hjälp från försvaret som inte lyckades täcka RP:s skott något vidare.
Sedan kom Amanda Jansson in i målet men hon hade heller inte någon större framgång. (I matchprotokollet är hon överstruken. Är det någon som kan tala om för mig varför då hon ju faktiskt spelade en hel del?)
I halvtid ledde RP rättvist med fyra bollar men efter 10 minuter hade Kropps gått ikapp till 23-23.

Sedan släppte tjejerna fram RP igen. Med 10 minuter kvar ledde gästerna med fem mål.
Och med drygt två minuter kvar hade Kropps kommit ikapp igen. Tyvärr lyckades RP med en minut kvar göra ytterligare ett mål vilket avgjorde matchen.

Nej Kropps var inte att känna igen. När försvaret sviktar kan ibland målvakterna rädda situationen genom "idioträddningar" men inte idag.

Kropps ligger trots förlusten kvar på tredje plats i tabellen följd av OV Helsingborg på samma poäng.